Dobrodošli na internet stranice
Oldtimer kluba Zagreb

Predstavljamo vozilo mjeseca

FIAT 500 C, Topolino
Miljenko Paunović
FIAT 500 C, Topolino (1950.)

Novosti

11.03.2019, 18:58

Izlet u Vrhniku i Ljubljanu...

Polazak na izlet u Tehniški muzej Slovenije u gradu Bistra kod Vrhnike koji organizira Oldtimer klub Zagreb u subotu 23.03.2019. je točno u 8.00 sati iz Zagreba, ul. kneza Višeslava (kao i inače).

Kako se autobus na tom mjestu ne može duže zadržavati molimo da dođete nekoliko minuta ranije i nakon dolaska autobusa brzo uđite na svoja mjesta. Redoslijed mjesta je prema prijavama. 

Nakon razgledavanja Tehniškog muzeja u gradu Bistri kod Vrhnike polazak autobusom u Ljubljanu. Autobus nas ostavlja u blizini centra Ljubljane (najvjerojatnije Dalmatinova ulica ili po dogovoru). Nakon razgledavanje centra stare Ljubljane pješice i eventualno odlaska na stari grad, autobus ponovno dolazi po nas u vrijeme i na mjesto koje dogovorimo prije polaska.

Ručak neće biti organiziran ali će biti moguće ili u restoranu pored Muzeja ili u centru Ljubljane posjetiti neki od restorana za ručak. (Naravno moguće je ponijeti i suhu hranu od kuće).

Molimo sve polaznike da provjere i pripreme svoje osobne dokumente za prijelaz preko granice (Putovnica ili osobna iskaznica).

Povratak istog dana pred večer. 

Cijena izleta po osobi iznosi 130 kn u što je uračunat prijevoz i ulaznica u Muzej u Vrhniki.

Uplate u četvrtak od 19 sati u V. nepcu. 

Povratak istog dana (23.03.2019.) pred večer. 

Za dodatne informacije na mob. 098 885 898 ili na e-mail: 911ramaka@gmail.com. 

 

Nazad