Dobrodošli na internet stranice
Oldtimer kluba Zagreb

Predstavljamo vozilo mjeseca

FIAT 1100 Nuova  Bauletto
Ivan Pekera
FIAT 1100 Nuova Bauletto (1953.)

Novosti

02.05.2018, 12:30

33. Oldtimer rally: Zagreb-Vrbovec-Križevci-Zagreb.

Naš tradicionalni zagrebački Oldtimer rally je ove godine održan po 33. puta, a kao i svih godina do sada i ove godine se rally održavao kroz dva dana. Prvi dan 02. lipnja bilo je okupljanje i izložba vozila na Europskom trgu od 8 do 12 sati. Nakon toga  vozila su  krenula prema Zprešiću gdje je u prostoru firme InterCars  bila izložba naših vozila, a za sve sudionike je bila priređena zakuska.

Drugi dan našeg susreta je započeo okupljanjem oko HNK na Trgu Republike Hrvatske, a u 10 sati je bio start prvog vozila. Vozila su se kretala trasom rallya Zelenim valom, preko Trga žrtava fašizma, Ulicom kralja Zvonimira, Branimirovom preko Sesveta i Sesvetskog Kraljevca gdje je u Taverni Kraljevec priređena bogata zakuska.

Nakon jednog sata zaustavljanja uslijedio je nastavak vožnje preko Dugog sela i Božjakovine do Vrbovca. Nakon stanke od oko 20 minuta u Vrbovcu nastavljena je vožnja državnom cestom br. 41 prema Križevcima.

Dolaskom ispred Križevaca dočekala nas je policijska pratnja na motoru i sprovela do mjesta gdje su vozila bila parkirana i izložena za razgledavanje. Odmah po dolasku u Križevce za sudionike rallya je bilo organizirano  razgledavanje znamenitosti grada Križevaca uz tumačenje i vodstvo profesionalnih vodiča. Nakon toga je  u restaurantu hotela Kalnik serviran ručak tijekom kojeg je bila dodjela priznanja i nagrada uz prigodni program.

S ponosom možemo ustvrditi da je ovaj naš 33. po redu rally bio odlično organiziran i da smo uglavnom s vozilima našeg Kluba ali i s mnogim drugim popratnim događanjima uspjeli načiniti interesantnu priredbu.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju, Uprava OTK Zagreb


Nazad