Dobrodošli na internet stranice
Oldtimer kluba Zagreb

Predstavljamo vozilo mjeseca

FIAT 1100 Nuova  Bauletto
Ivan Pekera
FIAT 1100 Nuova Bauletto (1953.)

Novosti

23.04.2019, 20:07

Drugi uskrsni oldtimer PROMO TOUR u Rogoznici 2019.

Čak pet  članova  Oldtimer kluba Zagreb je sudjelovalo na drugom "Promo touru" u Rogoznici u marini Frapa koji se održavao od 19. do 21. travnja 2019. Okupljanje sudionika je započelo u subotu 19. travnja, a završilo u ponedjeljak 22. travnja. Organizaciju skupa je sjajno osmislio gosp. Josip Radić, urednik i izdavač časopisa Oldtimer Club. Program za vlasnike tridesetak oldtimera iz Hrvatske i Slovenije kao i njihove pratnje se uz ugodno druženje odvijao po prekrasnom vremenu u prekrasnoj prirodi.

Za najljepši oldtimer su glasovali sami sudionici "Promo toura" koji su izabrali automobil neobičnog proizvođačkog porijekla „Simca /Fiat“ Balila Sport-Coupe iz 1939. godine. Druga nagrada je dodijeljena za automobil Porsche Targa SC, a treća nagrada je dodijeljena za novo obnovljeni vrlo rijedak automobil FIAT 1500 Ghia Coupe koji se prvi puta pojavio na nekom odltimer skupu.   

Specijalne nagrade po izboru uredništva knjige: Začetki starodobništva na Slovenskem i časopisa Oldtimer Club dobili su prof. dr. sc. Radovan Marjanović Kavanagh za automobil Porsche 911 T iz 1969. godine i dr. Josip Smolković za automobil Alfa Romeo Spider Cabrio iz 1960. godine. 

Među sudionicima iz Oldtimer kluba Zagreb bili su još i  Zlatko Augustić, Vlado Brkanić i Marijan Matečić. Sudionici su se sretno vratili bez kvarova ili poteškoća sa automobilima iako je ruta iznosila oko 800 km.

Nazad