Dobrodošli na internet stranice
Oldtimer kluba Zagreb

Predstavljamo vozilo mjeseca

FIAT 1100 Nuova  Bauletto
Ivan Pekera
FIAT 1100 Nuova Bauletto (1953.)

Kalendar natjecanja

26. Oldtimer Rally

trasa Zagreb - V. Trgovišće – Klanjec - Kumrovec
opis:

Oldtimer klub Zagreb zajedno s “ Automehanika servisi d.d. “ organizirao je 11. i 12. lipnja 2011. naš tradicionalni 26. po redu zagrebački Oldtimer rally.
Trasa rallya je vodila od Zagreba, V.Trgovišća, Klanjeca do Kumrovca.
U oba sunćana i ugodna dana ovog zaista uspješnog rallya je nastupilo ukupno oko 100 posada.
U subotu 11. lipnja od 9:30 - 12:00 sati održana je izuzetno zanimljiva izložba starodobnih vozila oko HNK. Bila je to do sada najvrijednija i jedna od najbrojnijih izložaba izuzetnih starodobnih vozila na ovom prostoru.
U nastavku je održana promotivna vožnja ulicama grada Zagreba: Masarykovom ulicom, ulicom N. Tesle uz kratko zadržavanje. U nastavku prolaz preko istočne strane trgova Zrinjevac i Trg J. J. Strossmayera, ulicom Pavla Hatza, preko Trga žrtava fašizma, kroz aveniju Marina Držića, uz Bundek, do Kombolove ulice gdje je od 13:30 - 17:00 sati održan ručak u Staroj zagrebačkoj školi.

U nedjelju 12. lipnja od 9:30 bio je start rallya iz prostora „Automehanika servisi d.d.“ u ul. kralja Zvonimira 25.
U nastavku je voženo trasom rallya preko Zaprešića, Velikog Trgovišća, Klanjca prema Kumrovcu. Na prostoru parkirališta u Kumrovcu je održan ispit točnosti i ispit spretnosti. Kraj rallya bio je u restoranu Zelenjak „Ventek“ gdje je održan ručak, proglašenje rezultata i dodjela priznanja.