Dobrodošli na internet stranice
Oldtimer kluba Zagreb

Predstavljamo vozilo mjeseca

FIAT 1100 Nuova  Bauletto
Ivan Pekera
FIAT 1100 Nuova Bauletto (1953.)

Kalendar natjecanja

31.Oldtimer rally, Zagreb-Zagrebačko prigorje.

trasa 31.Oldtimer rally, Zagreb-Zagrebačko prigorje.
opis:

31. Oldtimer rally, Zagreb-Zagrebačko prigorje.

Dragi prijatelji !                           

Dobrodošli na naš 31. po redu jubilarni Zagrebački rally u organizaciji Oldtimer kluba Zgreb i Tehničkog muzeja Zagreb. Ove godine će se rally održati na dane : subota 04. lipnja u Tehničkom muzeju Zagreb i promotivnom vožnjom kroz centar grada, a u nedjelju 05. lipnja 2016 na trasi Zagreb – Zagrebačko prigorje pod nazivom:


 ZAGREB  - ZAGREBAČKO PRIGORJE, 31 RALLY OLDTIMER KLUBA ZAGREB


I ove godine ćemo za sudionike organizirati  " Concours d"ELEGANCE" a vozaći najbolje plasiranih vozila biti će nagrađeni.Povjerenstvo u sastavu G. Miljenko Paunović i g. Želimir Krističević ocjenivat će vozila suduonika prema sljedećim klasama:


a) Osobna vozila

b) Vojna vozila

c) Motorkotači i motorkotači sa bočnom prikolicom


Na natječaju " Concours d Elegance" mogu sudjelovati samo vozila koja će sudjelovati u subotu u Tehničkom muzeju Zagreb i koja odvezu trasu do cilja Ambient parka u Budencu u nedjelju. Svi sudionici i prisutni gledaoci imaju pravo glasati za najljepše uređeno vozilo po njihovom mišljenju a listić sa izabranim brojem vozila trebat će ubaciti u glasačku kutiju koja će biti postavljena u nedjelju na startu. Uz nagrade po klasama dodjelit će se jedna nagrada " Best of show" , za najbolje uređeno vozilo po mišljenju sudionika i publike. Uz pehare dodijelit će se i mnogobrojne praktične nagrade koje je donirala firma "Auto Krešo" i firma " Müller".


Program 31. Zagrebački Rally  ZAGREB  -  PRIGORJE


PROGRAM: Subota 04. lipnja Od 08.oo-12oo sati okupljanje i izložba vozila na prostoru Tehničkog muzeja u Zagrebu Od 09oo – doručak Veselo Nepce , Kranjčevićeva  4 Od 12.oo – Promotivna vožnja ulicama Zagreba kroz pješačku zonu u nastavku Ilicom preko Podsuseda do Zaprešića na parkiralište u dvorište firme " Inter Cars " Od 13.oo -17.oo sati ručak u restoranu "Inter Cars".
Nedjelja  05. lipnja.


Od 07oo – 10.oo sati okupljane i izložba vozila na Trgu Maršala Tita Od 10.oo -  Start prvog vozila prema startnim brojevima na znak redara. Uključivanje u Zeleni val. U nastavku Savskom, Perkovčevom, Branimirovom do kraja. Dolazak u Sesvete u 10, 30, posjeta muzeju Sesvete. U 11,30  polazak vožnja preko Kašine ,Jasenovca,Adamovca do Moravča.


U 12.oo  dolazak u Moravče, Posjeta Etnografskoj zbirci Zlatka Strugara i upoznavanje sa povjesti Moravča U 12.30 Polazak preko Drenove na Vinsku cestu Nespeš posjet vinariji : Jurišić, Kos. U 13, oo, polazak za Sv. Ivan Zelinu preko Gornjeg i Donjeg Psarjeva. U 13,15 dolazak u Sv Ivan Zelinu na program i druženje. U 14,30 polazak na Ambient park u Budencu U 15,oo sati dolazak i cilj, ručak, dodjelja priznanja i osvojenih nagrada, završetak susreta.


          Dobro došli i srdačan pozdrav !

                                                                                              Predsjednik kluba.                                                                                                                        Dr.sc.Radovan Marjanović Kavanagh, vr.