Dobrodošli na internet stranice
Oldtimer kluba Zagreb

Predstavljamo vozilo mjeseca

MERCEDES BENZ 220
Jozo Dujmović
MERCEDES BENZ 220 (1955.)

Novosti

02.05.2018, 12:30

33. Oldtimer rally: Zagreb-Vrbovec-Križevci-Zagreb.

Naš tradicionalni zagrebački Oldtimer rally se ove godine održava po 33. puta, a kao i svih godina do sada i ove godine će se rally održavati kroz dva dana. Prvi dan 02. lipnja biti će okupljanje i izložba vozila na Europskom trgu od 8 do 12 sati, a nakon toga će vozila  krenuti prema Zprešiću gdje će u prostoru firme Intercars  biti vozila izložena, a za sudionike će biti priređena zakuska. Drugi dan našeg susreta će se započeti okupljanjem oko HNK na Trgu Republike Hrvatske, a od 9 sati će vozila krenuti trasom rallya Zelenim valom, preko Trga žrtava fašizma, Ulicom kralja Zvonimira, Branimirovom preko Sesveta i Sesvetskog Kraljevca gdje ćemo u taverni Kraljevec imati manju zakusku. Zaustavljanje do jedan sat. Nastavak vožnje preko Dugog sela i Božjakovine do Vrbovca. Nakon stanke od 20 minuta u Vrbovcu nastavit ćemo vožnju državnom cestom br. 41 prema Križevcima. Dolaskom ispred Križevaca dočekati će nas policijska pratnja na motoru i sprovesti do mjesta gdje će vozila biti parkirana. Nakon što postavimo naša vozila bit će organizirano  razgledavanje znamenitosti grada Križevca uz tumačenje i vodstvo vodiča. Tijekom ručka u restaurantu hotela Kalnik bit će dodjela priznanja i nagrada uz prigodni program.

Kotizacija za 33. Zagrebački oldtimer rally za vozače iznosi 200. kn, a za sve suvozače 180. kn.

Vozači vozila proizvedenih do 1945. godine su oslobođeni plaćanja kotizacije (dok njihovi suvozači plaćaju punu kotizaciju u iznosu od 180. kn).

Molimo da se gosti koji ne sudjeluju u rallyu ali bi s nama željeli biti na ručku u Križevcima unaprijed prijave, a ručak plaćaju 100. kn.

Sve uplate u svezi 33. Oldtimer rallya molimo na IBAN :   HR2623400091100033402

Pod opis plaćanja obavezno napišite kotizacija za .... broj osoba, te navedite ime sudionika.

Zbog specifičnosti lokacije i ograničenog prostora za našu izložbu vozila na Europskom trgu koja će se održati u subotu 02. lipnja 2018. g. u sklopu 33. Oldtimer rallya molimo Vas da sudjelovanje Vašeg vozila na izložbi prijavite na e-mail:

zeloncar@globalnet.hr

01. lipnja će se u 19 h u Klubu održati sastanak sa sudionicima da se utvrdi redoslijed parkiranja i  dogovore svi detalji i potrebne mjere za zaštitu okoliša kao na pr. curenje ulja i sl.  Na sastanku će se prijavljenim sudionicima osobno podijeliti tablice rallya i oznake za njihova vozila bez kojih nikome neće biti dozvoljeno sudjelovanje na izložbi. Za izložbu vozila na Europskom trgu dolaze u obzir izabrana vozila proizvedena do 1988. g. u reprezentativnom stanju.

Zahvaljujemo, Uprava OTK Zagreb

Nazad