Dobrodošli na internet stranice
Oldtimer kluba Zagreb

Predstavljamo vozilo mjeseca

FIAT 1100 Nuova  Bauletto
Ivan Pekera
FIAT 1100 Nuova Bauletto (1953.)

Novosti

17.05.2019, 08:44

Sa proslave 25. godišnjice osnivanja i djelovanja Oldtimerskog kluba Zabok

Nešto iza 10:00 sati, započelo je službeno otvorenje izložbe koju su priredili članovi Kluba i prikazali dio svojih starodobnih vozila. Iako je izloženo i nekoliko zanimljivih automobila pretežno su bili izloženi motorkotači, što je i potpuno logično  jer je OTK Zabok ipak Klub koji okuplja pretežno motoriste. Uz mnoga odlično restaurirana vozila bilo je  izloženo i nekoliko vozila u voznom originalnom stanju na kojima nikada nije rađena nikakva restauracija. Za potencijalne mlade restauratore i one koji bi se željeli baviti takvim hobijem je izložen motorkotač koji zahtijeva kompletnu restauraciju.

Nakon kraćeg uvodnog i pozdravnog izlaganja predsjednika i dopredsjednika OTK Zabok u kojima su evocirana brojna događanja i aktivnosti članova Kluba, dodijeljena su priznanja vjernim članovima koji su punih 25 godina  neprekinuto članovi OTK Zabok. Također su dodijeljene zahvalnice svim sponzorima i donatorima Kluba.

Nakon izlaganja organizatora  i dodjele priznanja, gosti iz prijateljskih klubova, predsjednici OTK Zagreb, OTK Rijeka i kluba "Rojaki Janeza Pucha" (iz Slovenije) su se kratko zahvalili i slavljenicima čestitali ovaj značajni jubilej. Prijateljske čestitke su također upućene od predstavnika saveza starodobnih povijesnih vozila HAVAP, a pozdravne riječi je skupu uputio i popularni župnik Komorčec (Pepek) iz Bedekovčine, nadaleko poznat po blagoslovu motorkotača na početku i na kraju motorističke sezone.

Sve u svemu lijepa priredba ovog našeg vrlo značajnog, prijateljskog Kluba koji je posebno poznat po brojnim dugim vožnjama motorkotačima diljem čitave Hrvatske i susjednih zemalja.



Nazad