Dobrodošli na internet stranice
Oldtimer kluba Zagreb

Predstavljamo vozilo mjeseca

BENTLEY Bentley S1
Brkanić Luka
BENTLEY Bentley S1 (1957.)

Novosti

05.12.2017, 21:02

Upisnina i članarina u Oldtimer klub Zagreb

Produženje članarine iznosi 150.00 kn, a uplaćuje se na


IBAN: HR2623400091100033402

Članovi koji nisu redovito plaćali članarinu mogu članarinu produžiti tako da uplate članarinu za tekuću i prethodnu godinu, ukupno 300 kn.   


Za sve svoje članove Oldtimer klub Zagreb izdaje dva puta godišnje časopis: Oldtajmerski vjesnik, organizira niz pogodnosti kao popust prilikom osiguranja i popust u specijaliziranim trgovinama auto dijelova, organizira rally oldtimerskih vozila  i organizira razne izlete i posjete sajmovima.


Dužnost članova je da na vrijeme podmire članarinu, prisustvuju skupštinama Kluba i sudjeluju u rallyu koji organizira naš Klub.


Sastanci članova se održavaju četvrtkom od 19 sati u restoranu "Veselo nepce" u Kranjčevićevoj ulici br. 4, ispod stadiona. 


Prilikom učlanjenja u Klub svaki član od tajnika dobiva člansku iskaznicu.


Za ostvarenje popusta kod osiguravajućih društava kao član Kluba možete dobiti potvrdu da posjedujete starodobno vozilo koju ste dužni predočiti prilikom osiguranja vašeg vozila.


Kod učlanjenja u Klub potrebno je pripremiti osobne podatke: Ime, Prezime, Adresu, tel., OIB, te ako želite popust za vaše starodobno vozilo trebate predočiti podatke o vozilu i dvije slike vašeg starodobnog vozila.


Za potvrdu Kluba koju trebate za osiguranje svog starodobnog vozila potrebno je s tajnikom g. Željkom Lončarom dogovoriti preuzimanje dokumentacije na tel.  098 524 116.

Nazad